Internet marketing

Internet marketing

Pod pojmom internet marketing označavamo sve aktivnosti koje vode do što kvalitetnije prezentacije vaše firme, vaše usluge, vašeg proizvoda. Za tu svrhu koristimo:

 

  • Google oglašavanje
  • Facebook/Instagram oglašavanje
  • Newsletter oglašavanje
  • Izrada strategije za digitalni marketing
Riot Vision Internet Marketing
Riot Vision Internet Marketing

Google oglašavanje

Sustav oglašavanja koji omogućuje točno ciljanje tržišta i publike kojoj želite prikazati svoje oglase. Vaše oglase ćemo prikazivati na svim kanalima koje Google koristi kako bi prikazao oglase (Google Search Network, Google Display Network, Gmail Ads i Youtube Ads). Mnoge su prednosti navedenog načina oglašavanja, uz već navedene najveća je da u svakom trenutku imate uvid i kontrolu svojih troškova, odnosno plaćate samo kad korisnici kliknu na oglas.

Facebook/Instagram oglašavanje

Sustav oglašavanja koji je sličan Google oglašavanju, ali dovoljno je poseban da mu se u potpunosti posvetimo i time iskoristimo jedan od najvećih kanala prodaje. S više od milijardu i pol korisnika, Facebook je najveća društvena mreža na planeti, a u stopu ga prati Instagram koji koristi isti sustav kao Facebook. Mogućnosti ciljanja željene publike su velike kao i na Google oglašavanju. Također, jedna od bitnih odlika ove vrste oglašavanja je ta da korisnici sami šire informacije o vašem brendu, promoviraju ga i time se pretvaraju u vaše promotore

Newsletter oglašavanje

Ovo je način oglašavanja koji nudi personaliziranu komunikaciju s vašim sadašnjim i budućim korisnicima usluga ili kupcima. Koristimo ga jer također nudi velik doseg, sitne do nikakve troškove i stvara lojalnost. Kao odličan alat za newsletter oglašavanje koristimo Maichimp.

Izrada strategije za digitalni marketing

Nakon što se upoznamo sa vašim poslovanjem biti ćemo u mogućnosti pružiti najbolje rješenje za vaš online marketing.

Riot Vision Internet Marketing

Podignimo Vaš posao na višu razinu!!