Izrada web stranica

Izrada web stranica

U današnje vrijeme u kojem je internet povezan sa svim aspektima života, imati kvalitetnu, modernu i lako pristupačnu web stranicu postala je nužnost za ostvarenje poslovnog uspjeha. Riot Vision je to uspješno prepoznao i kao osnovnu djelatnost odabrao je upravo izradu web stranica. U segmentu izrade web stranica nudimo:

 

  • Izradu novih web stranica, internet trgovina, portala
  • Redizajn i nadogradnje postojećih web stranica
  • Održavanje postojećih web stranica
  • Nadogradnje po smjernicama GDPR-a
  • Odabir naziva, registracija i obnova domena
  • Hosting
Riot Vision Izrada Web Stranica
Riot Vision Izrada Web Stranica

Izrada novih web stranica

Jedna od najvažnijih odlika uspješne web prezentacije definitivno je individualan pristup izradi web stranice. U procesu stvaranja izrazita je želja da se klijentov vizualni identitet ugradi u digitalni prostor. Moderan i čist dizajn svakoj web stranici daju futuristički i neodoljiv izgled, a to je već pola uspjeha. U okviru usluge izrade novih web stranica naš dizajn je responzivan i originalan, odnosno prilagođen svim vrstama uređaja.

Redizajn i nadogradnje postojećih web stranica

Izuzetno je bitno ići uz tok razvoja internet rješenja, ono što je danas moderno, sutra već može biti zastarjelo kako funkcionalnostima tako i izgledom. Stoga, za vas radimo redizajn postojećih web stranica uz zadržavanje vizualnog identiteta vaše tvrtke s posebnim naglaskom na postizanje responzivnosti i originalnosti. Moderan dizajn će osvježiti vaše poslovanje i prikazati vas u novom svjetlu.

Održavanje postojećih web stranica

Nakon izrade, web stranicu je potrebno redovno održavati kako bi ispunila svoju zadaću i bila produžena ruka vašeg poslovanja. Osvježavanje fotografija, dodavanje i/ili ažuriranje sadržaja su bitne stavke koje će poboljšati vašu prisutnost na internet pretraživačima.

Nadogradnje po smjernicama GDPR-a

Izuzetno je bitno imati web stranicu, web dućan ili portal koji će raditi u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka koju je EU uvela protekle godine. Za vas ćemo se pobrinuti da vaša prisutnost na internetu bude u skladu s navedenom uredbom.

Odabir naziva, registracija i obnova domena

Naziv domene je prva stvar pomoću koje posjetitelji prepoznaju vašu prisutnost na bespućima interneta. Bitno je da ona bude jednostavna i lako prepoznatljiva kako bi posjetitelja asocirala upravo na ono što ste vi.

Hosting

Kako bi vaša web stranica zaživjela, potrebno ju je smjestiti na server, odnosno osigurati joj hosting. Za naše klijente smo osigurali najkvalitetniji smještaj u data centru u Hrvatskoj. Uostalom, i Riot Vision je smješten u navedenom data centru, a mi se vodimo kvalitetom kao najbitnijom kategorijom.

Riot Vision Izrada Web Stranica

Podignimo Vaš posao na višu razinu!!