SEO optimizacija

SEO optimizacija

Nakon izrade web stranice, istu je potrebno optimizirati kako bi ju pretraživači prepoznali i kako bi klijenti lakše i brže došli do informacije koja im je potrebna. Velika većina korisnika koji pretražuju Google neće ići dalje od prve stranice pretraživanja. Naše znanje i iskustvo smjestit će vas upravo na tu i time poboljšati rezultate vašeg poslovanja i prisutnosti u svijetu poduzetništva. Svakako je bitno napomenuti da je SEO optimizacija kontinuiran proces i da rezultate nije moguće postići preko noći.

Onsite osnovna SEO optimizacija

U procesu izrade web stranice postoje određena pravila kojih se treba držati kako bi se već u početku u velikoj mjeri tražilicama olakšao pristup i kako bi dohvatile informacije koje smatrate relevantnim, a koje u isto vrijeme i korisnici vaših usluga smatraju relevantnim.

Riot Vision SEO
Riot Vision SEO

 Offsite SEO optimizacija

Uz osnovnu optimizaciju direktno na web stranici, potrebno je napraviti i kvalitetan backlinking koji će tražilicama svojim kvaltetnim sadržajem i linkovima dati do znanja kako se radi o web stranici koja zaslužuje pozornost vaših budućih klijenata.

Poboljšanje rankinga postojeće web stranice

Ukoliko posjedujete web stranicu koja postoji određeno vrijeme i ne daje željene rezultate, nešto ste učinili krivo. Na nama je da ju analiziramo i našim know-how metodama poboljšamo njen položaj na tražilicama optimizacijom sadržaja i svih drugih elemenata koji čine uspješnu SEO optimizaciju.

W-Questions

Naziv potječe od glavnih pitanja koja korisnici postavljaju sami sebi kad istražuju i pretražuju bespuća interneta kako bi pronašli robu i/ili uslugu koja im je potrebna. Who, when, what, why, where, which su neka od njih, a mi ćemo radom na vašem online predstavljanju odgovoriti na svako od njih i time učiniti korak više kako bi vaša usluga ili roba bila pristupačnija.

Istraživanje ključnih riječi

U procesu stvaranja sadržaja za vašu web stranicu posebnu pozornost poklanjamo pojmovima koje svakodnevan korisnik pretražuje. Nakon istraživanja ugrađujemo ih u web stranicu i time ona postaje nezaobilazna u tražilicama.

Optimizacija brzine web stranica

U ljudskoj je prirodi da se osobe ne zadržavaju na web stranicama kojima je potrebna vječnost kako bi se učitale. Stoga smo posebnu pozornost posvetili izradi web stranica koje se brzo učitavaju koristeći se brojnim alatima i metodama. Web stranica koja se brzo učitava ostavlja pozitivnu impresiju na posjetitelja, a to je siguran znak da će se vratiti i bolje se upoznati s vašim uslugama ili robom.

Izrada plana aktivnosti za poboljšanje web stranice

Kao što smo naveli, SEO optimizacija je kontinuiran proces i potreban je stalan rad kako bi se postigli rezultati, no isto tako je potrebno i nastaviti s navedenim aktivnostima jer vaša konkurencija će isto raditi kako bi poboljšala svoju poziciju.

Riot Vision SEO

Podignimo Vaš posao na višu razinu!!